Дорогі друзі, в липні цього року "Ігромагу" виповнилося 10 років. Саме в 2008 році почалася наша дорога в настільному світі України, і озираючись назад з висоти пройденого шляху, нам є що згадати і є чим поділитися з вами.

   Ми починали з невеличкого інтернет-магазинчика, в асортименті якого були прості і популярні на той час ігри – "Манчкін", "Колонізатори", "Крагморта", "Так, Темний Володарю", "Каркасон" та інші. Але з часом, завдяки вам і вашій підтримці, лінійка ігор поступово розширювалася, у нас з'явилися важкоатлети від компаній Fantasy Flight Games, Days of Wonder, Ares Games.

   Наступним етапом розвитку "Ігромагу" стало відкриття клубу, в якому багато поціновувачів настільних ігор можуть зібратися в затишній атмосфері, зіграти з друзями декілька партій в улюблену гру, завести нові цікаві знайомства і просто поспілкуватися з однодумцями.

   Але найбільшим нашим досягненням, до якого ми давно прагнули, стала локалізація настільних ігор українською мовою. На сьогоднішній день ми без зайвої скромності можемо похвалитися чудовою колекцією локалізацій і трішки про неї розповісти.


   Невелика, компактна та яскрава гра, яка чудово розвиває швидкість, реакцію і уважність, хіт будь-якої вечірки, який обожнюють дорослі і діти. Чи встигнете ви випередити суперників і знайти однакові символи, щоб позбутися своїх карток? Це знає тільки "Доббл"!


   Гноми можуть копати, а можуть і не копати, а навпаки – шкодити. Все можливо в цій захоплюючій картковій грі з прихованими зрадниками. Добропорядні гноми шукають золото, копаючи тунелі, а саботери намагаються будь-що-будь перешкодити їм, ламаючи кирки, розбиваючи ліхтарі, або влаштовуючи обвали в скелястих проходах. Оригінальна гра і доповнення сподобалися гравцям у всьому світі, і по цій грі регулярно проводяться турніри. А ми представляємо її локалізацію українською мовою.


   Геймдизайнер Антуан Боза прославився в настільному світі після виходу всім відомої настільної гри "7 Чудес". І це не дивно, оскільки механіка побудови власного античного міста і Чудес Світу протягом трьох епох неймовірно цікава. Взаємодія між гравцями знаходиться на гідному рівні, а великі карти з яскравими ілюстраціями підкреслюють глибоку атмосферу гри.


   Молодший брат "7 Чудес" з'явився трохи пізніше, коли гравці попросили Антуана Боза зробити дуельну версію гри. І треба визнати, маестро чудово впорався з цим завданням. Швидкі партії, декілька способів досягнення перемоги і, звичайно ж, Чудеса Світу. Чергова локалізація в скарбничку "Ігромагу"!


   Зі спекотних південних країн ми вирушаємо у суворий скандинавський край, де похмурі воїни з кошлатими бородами збирають бойові дракари в похід. Вони готують набіг на далекі береги, щоб привезти додому золото, худобу, продовольство і прославитися в лютих боях. Яскравий і дуже цікавий єврогейм з унікальною механікою заміни робочих тепер і українською мовою!


   Напевно, одна з найвідоміших настільних ігор з механікою відгадування асоціацій. Величезні карти з психоделічними і фантастичними ілюстраціями, елементарні правила і вельми глибокий геймплей. Вигадуйте хитру асоціацію до ілюстрації на карті, так щоб не всі змогли її відгадати, заробляйте бали і перемагайте. Спеціально для вас ми локалізували не тільки базову гру, а й численні доповнення, щоб збільшити різноманітність у грі.


   Настільна гра, створена за мотивами безсмертного твору Антуана де Сент-Екзюпері, з чудовими і стильними ілюстраціями та простими правилами. Створюйте свою власну планету, населену різними тваринами і людьми, ризикуйте і перемагайте. Чудова гра для сімейного вечора в українській локалізації від "Ігромагу"!
 

   Дитяча гра, в яку з задоволенням грають дорослі. Принесіть її на вечірку й успіх забезпечений. Збирайте комбінації з кольорових пластикових відерець відповідно до предметів, зазначених на картках, і натискайте на дзвіночок. Серед загальної метушні і сміху буває складно сконцентруватися і встигнути схопити відерце потрібного кольору, але в цьому полягає весь фан цієї кумедної гри!
 

   Прозорі пластикові картки з різними фігурками і абстракціями... навіщо? А ви покладіть карту з кубиком, а знизу синій зигзаг. Придивіться... що це нагадує? Човен на хвилях? Так ось в цьому вся суть – потрібно пояснювати різні слова і фрази за допомогою цих карток, створюючи з окремих шматочків цілісіньки картини! Чудово розвиває фантазію і творче мислення як у дітей, так і у дорослих!
 

   А тепер ми опинилися на Дикому Заході, в піщаних преріях. Дивіться, он їде потяг і, пихкаючи, тягне за собою ланцюжок вагончиків. Місцевий шериф перевозить у потязі гроші і коштовності, а банда грабіжників вже видерлася на дах вагону, щоб поцупити все, що погано лежить. Вкрай весела настолка з попереднім плануванням дій, а потім їх розіграшем. Насправді, частенько трапляється так, що все піде зовсім не за планом, але відкриємо вам таємницю – перемога тут не головне!
 

   Навряд чи є люди, яким невідомі "Цитаделі" – гра про будівництво середньовічного міста з допомогою різних вельмож королівства. За багато років "Цитаделі" міцно завоювали серця шанувальників настільних ігор елегантними механіками блефу, розрахунку та хитрості. Ми, звичайно ж, не залишилися осторонь і локалізували цю гру українською мовою. І щойно світ побачило оновлене видання з більш яскравим артом і новими персонажами, "Ігромаг" без вагань локалізував і його!
 

   Мальовнича настільна гра, в якій гравцям належить подорожувати чарівною країною Аркадією і проходити рівні за допомогою фломастера і малювання. Гра розвиває просторове мислення, уяву і приносить чимало веселощів і задоволення. Чудовий подарунок для дитини, в який також цікаво буде грати і батькам.
 

   У племені Абулубу обирають вождя племені. Ним стане найшвидший, найспритніший і найкмітливіший. Приєднуйтеся до решти претендентів і сідайте навколо священного тотема. Шукайте на різнокольорових картках однакові символи, адже щойно вони з'являться на ігровому столі – потрібно якомога швидше схопити тотем! Безліч режимів гри і веселі партії це те, за що так люблять цю гру!
 

   Раді запропонувати вам гру, яка неймовірним чином поєднала в собі найкращі риси "Діксіту" та "Аліасу". Тепер українською мовою і, звісно ж, в локалізації "Ігромагу". Один з гравців стає сплячим, якому сняться різноманітні сни, а інші гравці, залежно від своїх ролей, дають йому підказки-асоціації. Сплячий повинен відгадати слова, а потім пригадати свій сон. Гра надзвичайно якісна і неймовірно цікава. А ще в неї може грати аж 10 людей!
 
   Як бачите, ми й справді непогано попрацювали, але все це завдяки вам, дорогі наші друзі. Саме ваша підтримка надихає нас на досягнення нових вершин. А попереду на вас чекають нові локалізації. Разом ми побуваємо в штаті Массачусетс, відкриємо сезон полювання на комах, вирушимо в нові походи до далеких берегів і побудуємо нову цивілізацію!

   Дякуємо вам за все! 10 років це лише перший етап, а далі – більше! Більше ігор, конкурсів, акцій, локалізацій, знижок, ігротек і багато-багато іншого!
   Пам'ятайте, з "Ігромагом" завжди весело!

  UA | RU

Программа лояльностиМой заказСтатусы проектовХочу локализациюКлуб ИгромагПартнерамОплата и доставкаОбмен и возврат товараКонтакты

Мой кабинетСписок желаний

г. Киев, ул. Ивана Франка, 12(095) 589-03-97(067) 589-03-97(093) 589-03-97 Пн-Пт: 10:00-20:00 | Сб-Вс: 12:00-18:00
  
Знижка 10% на перше
замовлення при реєстраціїЗареєструватись