Ігри до школи


   Літо повільно, але впевнено добігає кінця, і йому на зміну поспішає золота осінь. І хоча на вулиці ще досить спекотно, прохолодний вітерець вранці нагадує батькам та дітям, що наближається 1 вересня — День знань, який особливо чекають майбутні першокласники. Ще трохи і діти відправляться в школу. У магазинах панує переполох, покупці згрібають зошити, щоденники, ручки, олівці, фарби і все, що знадобиться маленьким школярам для навчання.

   Для багатьох вже давно не таємниця, що найкраще нову інформацію діти засвоюють у процесі гри, коли не потрібно довго і монотонно зубрити і повторювати одну і ту ж інформацію, яку мозок набагато простіше запам'ятовує, якщо дитині цікаво. І в зв'язку з цим ми хочемо розповісти вам про розвиваючі настільні ігри для дітей дошкільного та шкільного віку. Навіть найпримітивніші ігри минулого, в яких гравці пересувалися по полю, кидаючи кубик, могли істотно допомогти дитині з усним рахунком. Зараз же ми можемо запропонувати вам широку лінійку найрізноманітніших настільних ігор, які дозволяють навчити дитину читати, рахувати, розмірковувати, уявляти і при цьому чудово проводити час, з користю і задоволенням!

   Отже, поїхали!
 

 
   «Джунглі. Ховай та шукай» — це гра-головоломка, в якій гравцеві потрібно розставляти тетрісоподібні елементи джунглів на ігровому полі так, щоб одних тварин було видно, а інші опинилися під листям крон дерев. Гра вирізняється великою кількістю завдань, які починаються з простих, а закінчуються складнішими. Грати можна як на денному полі, так і на нічному. День і ніч відрізняються складністю. Гра розвиває просторове мислення і кмітливість.
 

   «Доббл» — досить відома гра, принцип якої полягає в пошуку однакових пар предметів на круглих картках. Це здається досить простим завданням, проте на ділі виявляється, що для перемоги потрібно бути не тільки уважним, але і спритним. Ваша дитина покликала друзів у гості, і вони носяться по дому? Запропонуйте їм Доббл, адже ця гра не тільки займе їх на тривалий час, але і навчить зосередженості і концентрації.
 

   «Дотепчики» — це кумедні істоти, кожна з яких відрізняється від інших. Під час гри учасники по черзі відкривають карти із загальної колоди і вигадують дотепчику ім'я та професію. Треба добре запам'ятовувати їх, адже коли з колоди з'явиться дотепчик, про якого вже все відомо, потрібно швиденько назвати його ім'я та професію, щоб отримати переможні бали. Ця гра тренує зорову пам'ять і реакцію, партії виходять швидкими, веселими і захоплюючими.
 

   «Колір-Код» — чергова гра-головоломка, в якій гравцеві належить вибудовувати різні абстрактні фігури з прозорих карт із зображенням геометричних фігур. Чудово продумана гра з великою кількістю завдань, що вирізняються плавно зростаючою складністю. Причому над найскладнішими завданнями навіть дорослим доведеться поламати голову. Граючи в Колір-Код, дитина розвине просторову уяву, а задоволення від вірно вирішеного завдання змусить її повертатися до цієї гри знову і знову. 
 

   «Кругозірник» — це гра про навколишній світ. На картках зображені предмети, тварини, природні явища та інші терміни, які діти зустрінуть в школі на уроках знайомства з навколишнім середовищем. Правилами передбачено кілька варіантів гри в залежності від необхідної складності. У найпростішому варіанті дітям потрібно шукати на картках загальні ознаки предметів і явищ, а в ускладнених — пояснювати іншим гравцям слова жестами і натяками, не називаючи оригінальне слово. Кругозірник — дуже красива, якісна і захоплююча гра. Завдяки їй діти зможуть дізнатися багато нового про світ навколо. 
 

   Місцевий ставок облюбували кілька сімейств качок. Мами-качки і їх каченята плавають ланцюжками по колу. У грі-головоломці «Кря-Дедукція» з безліччю різноманітних завдань гравцеві належить розташовувати магнітні фігурки качок на ігровому полі так, щоб каченята послідовно рухалися ланцюжком за мамою і водночас всі птахи вмістилися на ігровому полі. У кожному завданні вже вказано початкове розташування деяких качок, і хоча дитині потрібно лише розмістити решту птахів, зробити це зовсім непросто. Головоломка Кря-Дедукція розвиває кмітливість і просторове мислення. 
 

   «Лапочки» — це яскрава і мальовнича настільна гра з картками, на яких зображені різні звірята. Тут також присутні кілька варіантів правил. Найпростіший – це кинути два кубики і знайти серед карток таку, на якій колір і кількість звірят відповідає результатам на кубиках. У другому варіанті дітям пропонують зайнятися пошуком однакових пар зображень, а в третьому — розіграти партію в дитяче лото. Лапочки від "Банди Розумників" — це чудова розвиваюча гра, завдяки якій дитина зможе потренуватися в усному рахунку, спостережливості та увазі.


   В курнику переполох — курочки-квочки розгубили яйця, і тепер ваша задача – допомогти пернатим знайти їх. «Переполох у курнику» — це головоломка з низкою різноманітних завдань, в якій гравці, використовуючи принцип всім відомих "п'ятнашок", переміщують курочок по ігровому полю так, щоб закрити всі яйця. Складність гри зростає від рівня до рівня. Граючи в Переполох у курнику дитина розвине дрібну моторику рук, спостережливість і логічне мислення!
 

   А ось ця гра познайомить дітей з азами програмування та алгоритмів. В наш час стрімкого розвитку інформаційних технологій навички програмування важливі як ніколи! У грі «Прогери» учасникам належить за допомогою всюдиходів досліджувати нову планету. Однак, всюдиходи безпілотні, і щоб вони рухалися, їх доведеться програмувати за допомогою карток. Викладайте в ряд карти з командами для всюдихода і будьте першим, хто збере всі необхідні зразки і привезе їх у лабораторію!
 

   «Турборахунок» — математична гра, яка допоможе дитині швидко і просто засвоїти математичні знаки «більше», «менше», «більше або дорівнює», «менше або дорівнює», «дорівнює». На численних картках гри зображено різну кількість звірят, і учасники якнайшвидше мають поставити правильни й знак між двома картками. Гра пропонує кілька варіантів правил, що різняться за складністю, а сам процес проходить у змагальному дусі здорової конкуренції. І незабаром ви зрозумієте, що дитина стала набагато швидше рахувати, а математичні знаки порівняння не викликають у неї жодних проблем.
 

   «Швидерця» — це гра на уважність і швидкість реакції, в якій гравцям потрібно будувати піраміди з відерець різного кольору відповідно до завдання, вказаного на картці. І той, кому вдасться зробити це швидше за інших, повинен натиснути на дзвіночок. Якщо гравець не зробив помилку, він отримує переможні бали і розпочинається новий раунд гри. Ця яскрава і шалено весела гра безумовно буде хітом будь-якого дитячого дня народження або сімейного настільного вечора!
 

   Ігри серії «IQ» — захоплюючі головоломки з безліччю завдань (по 120 у кожній коробці) різної складності. Кожна гра являє собою невелику пластикову коробку дорожнього формату з набором різнокольорових тетрісоподібних деталей. Залежно від завдання, гравцеві необхідно викласти детальки в нижню частину коробки так, щоб отриманий малюнок точно відповідав умові завдання. Ці ігри чудово тренують і тримають в тонусі мозок, розвивають логічне та просторове мислення і будуть відмінним подарунком як для дитини, так і для дорослого!

   Ось такі ігри потрапили в нашу сьогоднішню добірку. Звісно, ми можемо запропонувати набагато більше дитячих розвиваючих ігор, і для того, щоб вибрати гру собі до смаку, ви завжди можете проконсультуватися з нашими менеджерами. Вони із задоволенням вам допоможуть!

    І пам'ятайте, з Ігромаг завжди весело!

   UA | RU

Програма лояльностіМоє замовленняСтатуси проєктівХочу локалізаціюКлуб ІгромагПартнерамОплата і доставкаОбмін та повернення товаруКонтакти

Мій кабінетCписок бажань

м. Київ, вул. Івана Франка, 12(095) 589-03-97(067) 589-03-97(093) 589-03-97 Пн-Пт: 10:00-20:00 | Сб-Нд: 12:00-18:00
  
Знижка 10% на перше
замовлення при реєстраціїЗареєструватись